Где одсести

Хотел ОРБИС

Хотел са спа центром „Орбис “, налази се у центру Параћина, на левој обали Црнице. Хотел располаже са 24 савремено опремљене собе, салом за састанке, ресторанима и баровима, базеном, сауном, сланом собом, теретаном и другим многобројним погодностима за госте. Гостима је на располагању паркинг гаража са 49 места. У хотелу је дозвољен боравак кућних љубимаца.

Адреса: ул. Светог Саве 2, Параћин
Тел. 060/628-69-42
И-маил: office@orbishotel.rs
Сајт: www.orbishotel.rs

Галерија

B&B Galerija Two Rooms, нуди преноћиште са доручком у пријатном и мирном делу града, близу центра, по повољним ценама. Two Rooms се састоји од две изузетне собе са по 2 лежаја које се налазе изнад ресторана. Имају засебан улаз, своје купатило, слободан Њи-Фи, ТВ, као и мини бар. Климатизоване су . У соби са француским лежајем је могуће додати и један помоћни.

Адреса: Адакалска бб, Параћин
Тел. +381 (0) 35 569 360
И-маил: galerijaa@nadlanu.com
Сајт: www.galerijavodenica.rs

Хотел Петрус

Лоциран у самом центру Параћина, Хотел „Петрус“ се налази на пешачкој удаљености од свих битних знаменитости, као сто је завичајни музеј, културни центар, црква, парк и дивно шеталисте уз саму реку.Све собе у Хотелу Петрус дизајниране су тако да гостима пре свега озбезбеде удобност, функционалност и самим тим пријатан боравак. На располагању су 52 собе, прилагођене потребама модерног пословног путника. Собе поседују купатило са туш кабином, САТ ТВ, ДВД уређаје, директну телефонску линију, мини бар, клима уређај, бесплатан бежични и кабловски интернет.

Тераса хотела током летњих дана оставља незаборавни утисак за све љубитеље елаганих нота а наше љубазно особље потрудиће се да услугом и пријатељским односом створе утисак као да сте код своје куће.

Хотел поседује паркинг са видео надзором,   lounge бар, ресторан, салу за састанке, велику салу за прославе и семинаре, rent-a-car, туристичку агенцију и фризерски салон.

Адреса: ул. Николе Пашића бб, Параћин
Тел. +381 (0) 35 572 000
И-маил: info@petrus.rs
Сајт: www.petrus.rs