Где јести

Ресторан „Михајловић“

Налази се у Параћину, у Немањиној улици бб, тик до бензинске пумпе “Михајловић” у модерној, вишеспратној згради. Сам амбијент приземља је практично ресторан народне кухиње, у рустичном амбијенту са понудом старих националних јела, али и са класичном понудом јела по поруџбини и са роштиља. Треба истаћи велики избор најквалитетнијих домаћих и страних вина. Овај амбијент употпуњује летња башта, а да би све било потпуно, неопходно је поменути и свечану салу на спрату, намењену разним прославама, банкетима, семинарима, презентацијама и сл. Капацитет сале је око 150 места .

У склопу пословног система Михајловић постоје четири угоститељска објекта – ресторан “Михајловић” у Параћину, пицерија “Михајловић” у Доњој Мутници, кафе-вагон “Михајловић” у Параћину и “Кафана на брду“ у Параћину.

Адреса: ул. Немањина бб, Параћин
Тел. +381 (0) 35 569 999
И-маил: restorani@mihajlovic.rs
Сајт: www.mihajlovic.rs

Ресторан Панорама

Смештен на Карађорђевом брду, ресторан “Панорама” нуди богат асортиман хране и пића, и предиван поглед на град. Поред тога у оквиру ресторана налази се и сала за организацију разних скупова и прослава капацитета до 150 места.

Адреса: Карађорђево брдо, Параћин
Тел. +381 (0) 64 577 13 13
И-маил: Нема
Сајт: Нема

Ресторан Парк

Наша страст се састоји у томе да вам пружимо јединствено искуство кроз наше рецептуре, које се годинама чувају и допуњују до савршенства. Филизофија нашег пословања нас издваја од других, а наш стил је заслужан за све похвале које добијамо. Наше сјајно особље је ту због вас, да вам покаже све могућности које ресторан Парк може да понуди. Свако ко је једном пробао специјалитете наше кухиње, постао је наш сталан гост.

Без обзира на то да ли ћете започети дан доручком код нас, свратити на ручак или можда романтичну вечеру, наши кувари су увек спремни да Вас изненаде и обрадују.

Адреса: Бранка Крсмановића 12, Параћин
Тел. +381 (0) 69 602 630
И-маил: /
Сајт: /